Energetikai auditáló szervezetként végzett tevékenységünk az energetikai auditálás, energiahatékonysági felülvizsgálat és az energetikai veszteségfeltáró vizsgálat. Munkánk során összegyűjtjük a szükséges ismereteket Partnereink épület/épületcsoport vagy ipari /kereskedelmi létesítmény, magán- vagy közszolgáltatás aktuális energiafogyasztási profiljára vonatkozóan.

Meghatározzuk és számszerűsítjük a költséghatékony energiamegtakarítási lehetőségeket amelyek akár beruházás nélkül egy üzemeltetési intézkedés során megvalósíthatók.

Bemutatjuk azon beruházási lehetőségeket, amelyek belátható időn belül megtérülnek és rávilágítunk olyan mérési pontokra, amelyek további megtakarításokhoz vezethetnek.

Mindezekkel jobban tervezhetővé tesszük az energiabeszerzést és energiagazdálkodást, valamint az energiahatékonyság növelésével hozzájárulunk a versenyképesség növeléséhez is.

Tekintettel a COVID-19 által kialakult helyzetre, tevékenységünk során előtérbe helyeztük a digitális kommunikációt. Azonban az elengedhetetlen személyes találkozóink során, mind budapesti irodánkban mind Partnereink telephelyén, betartjuk a közegészségügyi hatóság érvényben lévő útmutatásait.